Ce inseamna “Terapie cu Ingeri ” ?

Mai multe despre  mine…

Dragii mei pieteni multi din voi ma cunoasteti prin intermediul paginii ,ma cunoasteti virtual , ma cunoasteti real . Ma numesc Paula si imi plac ingerii . Inca de mic copil am fost atrasa de  lumea  mistica,spirituala  vazand ,simtind energiile si lumea inconjuratoare “altfel” .

Am simtit contactul cu ingerii de cand eram copil si am considerat mereu simturile mele o pura coincidenta. Am absolvit cursuri de spiritualitate in Romania ,Franta ,Germania ,Anglia cu diferiti profesori spirituali mai mult sau mai putin cunoscuti .Fiecare au contribuit in egala masura la formarea mea si m-au ajutat sa descopar o parte din darurile mele ,ale noastre ,ale tuturor si anume darurile divine clarviziunea ,clarsimtirea ,clarauditia.P1000192

Practica ” Terapiei cu ingeri” imi este cea mai confortabila si draga sufletului . Folosesc cartile de oracol ingeresc publicate de Doreen Virtue care se numara printre profesorii mei spirituali . Cursul live si diploma obtinuta in urma absolvirii cursului de

” Certified Angel Card Reader ” cu Doreen Virtue si Radleight Valentine  ma autorizeaza sa pot practica in calitate de terapeut aceasta minunata  terapie . Am inceput sa profesez in Anglia prin intermediul site-ului meu privat ,volntariat si participari la targuri de al 6lea simt .P1000198

Toate terapiile practicate sub sigla “AngeliqBodyShop” ( marca inregistrata sub care profesez) urmeaza un cod etic de confidentialitate si maxima siguranta . Dupa multa practica cu membrii de familie ,prieteni ,cunoscuti ,necunoscuti si clienti de peste tot din lume am vrut sa impartasesc cunostintele acumulate si cu cei de “acasa” din Romania care am simtit ca sunt in nevoie de armonie ,vindecare si iubire….asa a luat nastere pagina de facebook  Inspiratia Divina.

Despre “Inspiratia Divina” …..teall

Cand am creat  pagina de facebook Inspiratia Divina imi doream sa fie ceva maret ,frumos . Imi doream sa fac tuturor cunoscuta aceasta minunata lume a ingerilor pe care cumva am uitat-o sau ne-am departat de ea. Imi doream sa ofer un spatiu de liniste , de bine ,de pozitivitate pentru mine si pentru cei care vor rezona cu pagina aceasta . Si imi place sa cred ca asta facem .Crestem si ne dezvoltam impreuna.

Sufletul meu tresalta plin de gratitudine cand cei mai vechi prietenii ai pagini care acum catva timp erau depresivi ,necajiti si agitati acum se descopera , au invatat sa fie fericiti , s-au intors la adevaratele valori spirituale.  Este cea mai mare dorinta a mea  ca impreuna si prin intermediul paginii Inspiratia Divina sa crestem , sa fim frumosi , sa traim in armonie si sa contribuim la fericirea si pacea mondiala.

 Despre Terapia cu Ingeri ….

Multi dintre voi ma intreaba daca pot sa vorbeasca cu Ingerii si eu va raspund vehement DA ! Toti facem parte dintr-o constiinta comuna , toti avem scanteia si puterea divina in noi si toti putem comunica cu ingerii ,cu arhanghelii , cu entitatile de lumina , cu ingerii pamantului si alte entitati pure mai putin cunoscute noua.

Ce sunt ingerii ? Sunt entitati pure formate din lumina si iubire ,sunt mesagerii Creatorului Ceresc. Ingerii nu au sexe ci dor vibratii energetice care tind mai mult spre feminin sau masculin . Ingerii nu se supara ,nu judeca , nu pedepsesc . Ei ne stau mereu la dispozitie si sunt intodeauna alaturi de noi dar ca orice lucrare divina functioneaza sub legea liberului arbitru si anume intervin doar daca sunt chemati sau in cazuri de urgenta majora cand viata omului este in pericol dar nu este timpul sau sa moara.

Intr-o dimensiune nevazuta de noi , cu o densitate energetica aproape inodora si insipida se afla ingerii pamantului ( zane si spiridusi ) , ingeri pazitori ,spirite ghid , arhangheli iar apoi spre cele mai inalte ceruri urmeaza alte ierarhii  ingeresti mai putin cunoscute noua.

Ingerii trimit mesaje ,ne arata si pun in calea noastra semne ,ne vorbesc prin vise ,ne arata numere sau culori ,ne arata viziuni . Toate aceste pentru a ne ajuta . Ingerii se pot vedea in dimensiunea noastra sub forma de luminite de diferite culori ,se simt prin schimbarea densitatii energiilor din jurul nostru , prin purificarea aerului ,cresterea ori scaderea temperaturii .Sunt sigura ca citind aceste randuri multi din voi o sa recunoasteti semne sau senzatii cand ingerii au incercat sa comunice cu voi dar ati tratat totul ca o pura coincidenta.

 

Ce va ofera “Terpia cu Ingeri ” ?

Ingerii va ofera mesaje gentile ,sensibile ,dar concrete cu ce se intampla in viata voastra ,cu ce alegeri gresite ati facut si cum sa le corectati , cum sa “reparati”  probleme care se trag din trecut si pe care continuati sa le repetati in prezent.  Prin mesajele primite de la ei puteti descoperi comportamente sau amintiri adanc ascunse in sufletul vostru care poate sunt prea dureros de descoperit sau care ati preferat sa le tineti numai pentru voi ,de care va este teama sa le confruntati .

Daca va aflati intr-un moment in care aveti nevoie nu de parerile si judecatile tuturor ci de ghidarea divina obiectiva in care puteti avea deplina incredere  atunci terapia cu ingeri este ceea ce aveti nevoie.

Daca sunteti lipsiti de energie , sau va chinuiti sa incepeti ziua pozitiv ca pe parcursul zilei sa picati in tot felul de stari negative ,nervozitate ,agitatie ,sensibilitate excesiva ,daca sunteti bolnaviciosi sau pur si simplu nu va simtiti voi insiva si chiar si corpul fizic il simtiti greu si blocat ,atunci mai mult ca sigur ati fost tinta atacurilor energetice , asa ziselor “blesteme” , spiritelor pamantene cu energii joase sau este doar rezultatul alegerilor voastre gresite .  

Prin meditatiile cu ingeri puteti beneficia de curatiri energetice profunde ale caror efect va fi liniste ,claritate ,pozitivitate , emotii stabile ,mai multa energie ,motivatie ,usurare a corpului fizic si vindecarea de boli a caror cauza este mai mult ca sigur propriile emotii negative .

In urma terpiei cu ingeri veti putea sa va conectati mai bine cu sinele vostru superior , sa stiti ce decizii si bazate pe ce principii sa le luati . Veti beneficia de claritatea si linistea sufleteasca de care aveti nevoi ,veti intelege viata si spiritualitatea ,incercarile la care suntem supusi precum si rezultatul propiilor alegeri la un alt nivel mult mai dezvoltat spiritual .La randul vostru veti putea invata cum sa i ajutati pe cei din jur in nevoie si de ce nu sa folositi si voi cartile de oracol .

Si cu cea mai mare sinceritate va spun ca ma bucur foarte tare pentru fiecare din voi care deja inspirati fiind de pagina “Inspiratia Divina” ati inceput sa folositi cartile ,sa meditati si sa lasati ingerii sa patrunda in viata voastra .

Cine trebuie sa fi tu ca sa beneficiezi de “Terapia cu Ingeri ” ? 

“Terapia cu ingeri ” nu are religie ,nu are rasa ,nu judeca si nu discrimineaza . De terapia cu ingeri poate beneficia oricine crede in Dumnezeu si doreste sa fie ajutat . Daca doresti sa primesti acest ajutor e nevoie de credinta, de a vrea sa fie bine si de speranta iar ajutorul va veni cu siguranta .

Aportul meu in “Terapia cu Ingeri ” 

Pentru cei care ma cunosc si in special care nu ma cunosc personal ,eu nu sunt o sfanta ,nu sunt cu nimic mai speciala cu oricare din voi .Gresesc ca oricare din voi ,am stari ,emotii . Nu sunt un spiridus in capul fiecaruia din voi si nu stau de vorba cu ingerii cat e ziulica de lunga .Nu pot lua decizii in locul vostru si nici nu am dreptul sa va spun ce sa faceti. Sunt un mesager la randul meu care transmite mesajul pe care il primeste , sunt mesaje care trebuie sa le stiti si altele care trebuie sa le traiti ca ele sa se intample . Aproape orice in aceasta realitate inclusiv mesajele de la ingeri se pot schimba in functiile de deciziile pe care le luati . Sunt anumite intamplari , anumite lucruri care sunt in planul divin si ele se schimba prea putin odata cu deciziile noastre dar in general ceea ce se intampla in vietile noastre este rezultatul decizilor si alegerilor noastre . De multe ori invatam prin metoda mai grea sau uneori mai usoara dar nimic nu este uitat de Dumnezeu  sau din gresala .Chiar daca Ingerii si Dumnezeu au moduri uneori mai ciudate si neintelese  de a ne demonstra ceva ,drumul parcurs si incercarile fac parte din alegerile noastre dinaintea reincarnarii precum si din planul divin. Prin mesajele primite prin mine va pot ghida dar nu pot sa va spun ce sa faceti sau ce sa decideti .

Sper sa va bucurati in continuare de mesajele pe care le dau pe pagina la cat mai multi din voi posibil ,de meditatiile si video-urile educative si utile dezvoltarii personale . La fiecare inceput de saptamana inregistrez mesajele si predictiile pe saptamana in curs precum si  predictiile lunare petru fiecare zodie in parte.

Toate aceste materiale si mesaje de pe pagina Inspiratia Divina ,de pe blogul sau canalul de youtube cu acelasi nume cat si in privat va sunt puse la dispozitie in mod gratuit iar pentru nevoi speciale si daca aveti nevoie de mai mult ajutor si ghidare va ofer acum servicii personalizate .

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceasta misiune si sper sa va fiu de folos si cat mai aproape de suflet .

4 thoughts on “Ce inseamna “Terapie cu Ingeri ” ?

Leave a comment