MAGAZIN ANGELIQ -produse de vanzare

Dragilor va spuneam ca am adus din vacanta si de la cursul cu Doreen si niste “surprize”. O parte din ele le voi oferi gratuit iar altele sunt de vanzare .

Mai jos aveti o selectie de TAMAIE . Este vorba de Tamaia Arhanghelului Mihail, de Tamaia Arhanghelului Rafael , Smirna, ,Tamaia Nasterii lui Isus ,Tamaia Arhanghelilor .Pungulitele au in jur de 15-20-25 de grame . Pozele sunt reale iar pretul afisat include si livrarea in Romania ,pentru alte tari va trebui sa ma informez. Sunt tamai puternice pe care eu le folosesc la intervale regulate de timp pentru a purifica casa , cartile de oracol ,crystalele precum si aura mea si campurile energetice . Pentru a le arde si a obtine fumul purificator folosesc un carbune incins in prealabil pe aragaz ,un suport mic de metal in care voi pune carbunele incins si granulele de tamaie presarate peste carbune. Setez intentia de purificare si ma plimb in casa lasand fumul sa patrunda peste tot . Efectele purificatoare se simt imediat si va recomand cu drag sa faceti acest lucru cat mai des in casele voastre ,in birouri , in afacerile pe care le aveti .

pizap.com14104532036761

pizap.com14104535069401Pretul include livrarea pe teritoriul Romaniei iar pentru strainatate va rog sa ma intrebati .

pizap.com14104538602091Tamaia Arhanghelului Rafael are aceleasi proprietati plus efecte calmante ,relaxante ,vindecatoare. Mirosul este foarte frumos ,a natural ,a padure .

pizap.com14104541486031

Tamaia Arhanghelilor este minunata pentru cei care vor purificarea tuturor Arhanghelilor .

pizap.com14104542936841


pizap.com14104544648301

Unul din darurile aduse la nasterea lui Isus de catre magi a fost  Smirna

Smirna se foloseste la fel ca Tamaia si la fel are proprietati energetice deosebit de puternice de purificare energetica atat a spatiilor cat si a persoanelor sau a lucrurilor.

Spray Purificator -REZERVATE ,mai pot aduce doar pe comanda si cu plata in avans.multumesc 

Tamaie ,Esenta de uleiuri esentiale cu propritati de protejare si purificare energetica , esente de cristale si plante toate in acest elixir foarte usor de folosit oriunde si oricand atunci cand nu ai timp sa tamaiezi sau sa faci o meditatie de curatare .
Mirosul nu este deosebit de placut dar este o unealta deosebit de utila pentru toti cei care lucreaza ca si terapeuti cu energii ,pentru vindecatori .Este recomandat si celor care lucreaza sau locuiesc in medii negative si au nevoie de purificare si protectie .

pizap.com14104548361221

20140910_163137

Pretul include si taxele de livrare in Romania ,pentru strainatate va rog sa ma intrebati .

pizap.com14104546725111

Salvia este folosita din cele mai vechi timpuri pentru purificari ale energiilor spatiilor si obiectelor . Mirosul emanat de fum nu este unul deloc placut dar efectele sunt puternice si recomand cu cea mai mare incredere fumigatia cu salvie .

CARTI DE ORACOL 

Cartille de oracol sunt folosite dar in stare foarte buna ,sunt seturi pe care le-am primit cadou la seminarii si le-am folosit de putine ori dar sunt minunate pentru toti cei care se simt atrase de ele.

20140910_163039

Archangel Oracle Card REZERVATE  Stare aproape noi , include 45 de carti cu Arhangheli , carticica explicativa si multe energii frumoase.Sunt in limba engleza iar calitatea este mult mai buna decat cele romanesti .

Pretul este de 55 ron (  include livrarea pe terioriul Romaniei)

20140910_163431

Ask your Guides  (Intreaba Ghizii Spirituali )-stare foarte buna ,limba engleza ,52 de carti de oracol frumos ilustrare,carte explicativa.

Pret 45 ron( include livrare in Romania ) 

20140910_163525

Magia Pomilor -carti de oracol cu pomi si copaci ,foarte frumoase ,format mai mic al cartilor decat cele de Doreen Virtue , usor de folosit ,pentru toti cei pasionati de natura si pomi. Cu explicatii scurte pe carte si mai multe detalii foarte interesante in carticica explicativa. Cutie patrata cartonata , totul in limba engleza, deosebit de frumos ilustrate ,placute ,usor de inteles si foarte folositoare.

Pretul : 50 ron cu livrare inclusa pe teritoriul Romaniei .

20140910_163624

Flower Spirit – Spiritul Florilor – carti de oracol gentile cu mesaje de la flori ,ilustrate absolut superb cu flori iar pe cealalta parte exista un mesaj de la fiecare floare. Exista si o cutie cartonata precum si caricica explicativa.Pentru toti cei pasionati de flori si natura ,de energii gentile si suave acesta este un set de carti potrivit pentru voi. Stare foarte buna ,in limba engleza .

Pret : 55 de ron ( pretul include livrare in Romania ) 

20140910_163733

PENTRU VORBITORII DE LIMBA GERMANA – Acest set de carti de oracol este Angel Tarot Cards de Doreen Virtue  si Radleigh Valentine cu autograf de la ea si de la Radleigh co-creatorul acestor carti . A fost setul primit de mine in Germania la cursul de Angel Card Reader. Eu nu -l pot folosi pentru ca este in limba germana pe care din pacate nu o cunosc. O ocazie unica de a cumpara un set de carti imprintate cu energia si atingerea creatorilor . Contine peste 70 de carti de oracol cu ingeri ,un set foarte puternic si complex ,vine impreuna cu carticica explicativa de unde puteti obtine toate explicatiile de care aveti nevoie .

Pret : 100 Ron (pretul include livrare in Romania ) 

20140910_163854

Agenda –REZERVATA tip Jurnal nedatata , cu coperti cartonate ,colorate ,fine si pline de energii pozitive  .Este un cadou de la Doreen Virtue pentru toti cursantii . Inauntru are citate de la marii autori  Hay House ,un design foarte placut care reda relaxare si in fiecare zi un citat la care sa meditezi. Se poate folosi ca si agenda ,jurnal sau un caiet de amintiri . Eu nu-l folosesc pentru ca am caietul de anii trecuti de la curs . Pretul : 50 de Ron ( include livrare in Romania ) 

20140910_163943

20140910_163924

Daca doriti sa cumparati oricare din aceste produse va rog sa-mi scrieti pe contact@inspiratiadivina.ro Plata se va face in timp de 48 de ore de la rezervarea produsului .In ziua in care se confirma plata le voi expedia la adresa dorita pe teritoriul Romaniei iar pentru strainatate va rog sa ma intrebati despre tarifele de livrare.

Succes la cumparaturi si va multumesc !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s