Arme de distrugere in masa …

Apocalipsa e unul din subiectele care ne terifiaza pe toti si nu de multe ori asa zisi profeti ,oameni ai lui Dumnezeu si asa mai departe vin cu noi informatii despre cand si cum va veni acest terifiant sfarsit . Ma intreb de multe ori insa daca Dumnezeu a creat un intreg Univers vazut si nevazut doar ca la un moment dat ,un moment nestiut de nimeni decat de Tatal sa distruga tot si sa spulbere totul in foc si pierzanie. Eu refuz sa cred ca o fiinta atat de superioara si atat de buna si iertatoare cum este Dumnezeu ar face asa ceva creatiei sale. images

Concentrandu-ne la clipa aceea de multi considerata fatidica uitam sa traim prezentul sau il traim doar in teama si frica pentru acel moment. Biblia e putin inteleasa la fel ca si celalalte carti sfinte ,toti le interpreteaza dupa tot felul de traduceri si fiecare o adapteaza la “visul ” sau …putini insa “traduc” cu sufletul iar unicul limbaj care nu poate da gres niciodata este iubirea si dragostea neconditionata lasata de Isus . In orice gasim iubire ,intelegere ,fericire respect ,in orice sufletul gaseste adevar atunci aia e voia Tatalui … in rest sunt doar lucruri lumesti scrise ,zise sau facute de om pentru anumite interese cu intentii mai mult sau mai putin bune. Sufletul nu da niciodata gres ! 

Si va spuneam cum ne concentram pe acel moment din viitor de care tuturor ne este teama , gasim sa dam vina pe tot felul de organizatii secrete care vor sa ia conducerea lumii , sa ne transforme in roboti ,sa ne controleze .Si din pacate nu pot sa va zic ca nu e adevarat …vedem in viata de zi cu zi aceste efecte ale mancarii imbuibata cu tot felul de substante distructive , asa ziselor medicamente si doctorii care produc pe banda oameni bolnavi si cancere ,locurile de munca care transforma lumea asta in roboti departe de familie ,departe de credinta si de suflet …pentru supravietuire ,pentru bani . Unde mai are loc si sufletul in atata aglomeratie si lipsa de timp ,goana dupa avutie si un nou brand ( nu ca ar fi ceva in neregula cu haine de marca sau o viata abundenta insa problema e cu ce pret ,cu ce sacrificii ? ) tumblr_mj5d0kx2R81rhy2l9o1_250

Si am vrut sa ajung la unul din cele mai vechi modalitati de manipulare in masa si anume Mass-Media . Televiziune,ziare , radio ,internet ,reviste,retele sociale pot fi un mod de comunicare cu restul lumii . Pot sa indeplineasca vise ,pot sa fie un mod extraordinar de a invata .Insa ce facem daca acest mod de a invata este defapt un cutit cu doua taisuri ?? Pe de o parte poti sa tai painea cea de toate zilele cu el si pe de alta parte poti sa tai vise din suflet . Tu ce alegi ?

Fiecare articol pe care-l citesti ,fiecare imagine de la stiri sau din filme ,fiecare informatie pe care o auzi este relatarea cuiva ,este modul de comunicare a unui individ catre cei din jur. Acel individ nu e mereu obiectiv si poate dominat de un trust care i plateste salariul la sfarsit de luna astfel ca visul lui ramane acasa intr-un sertar plin de amintiri si traieste zi de zi visul “conducerii” . Nu uita ca adevarul nu e mereu acela pe care-l vezi sau citesti , adevarul pur si bun nu te invata sa judeci oameni .Nu traim doar intr-o lume plina de rautate asteptand sa se sfarseasca totul ca sa vina binele ..exista si oameni buni ,exista si minuni ,oameni simpli care fac miracole… doar ca aceia nu apar prea des la televizor.pizap.com14103517666081

Te rog nu judeca prin ochii sau visul urat al altcuiva ci judeca cu sufletul bun si deschis ,plini de intelegere si compasiune pentru ca numai asa putem salva lumea asta ,doar asa putem sa contribuim la binele universal .Cu ganduri curate ,iertare ,fericire , incredere in suflet si ghidarea divina ,prin dragoste si gesturi frumoase putem contribui la o lume mai buna . Impreuna suntem o armata de lumina care prin forta divina poate sa infranga organizatiile secrete si ordini mondiale …trebuie doar sa credem ,sa fim buni si sa speram . Daca nu …defapt asta vor ei sa ne dezbine ,sa ne razboim ,sa ne rasculam plini de ura impotriva aproapelui nostru ,sa ne distruga vise ,sa fim roboti si sa nu mai avem ce obiecta . Sa nu fim atenti ce mancam ,ce bem , ce intorudcem in organism ,la ce ne uitam ,ce citim ,sa nu fim atenti la familie ,suflet ,viata spirituala ci la politica ,la apocalipsa ,la teama si rau . ..defapt asta vor ei pentru ca i ajuta i avantajeaza. 

Noi suntem UNUL ,facem parte din o creatie suprema si formam un intreg DIVIN …separarea inseamna ca ne indreptam spre visul distructiv al altora pe cand “INTREGUL” inseamna parte din Dumnezeu . 

Analizeaza timp de cateva zile ce emisiuni ,ce articole ,ce stiri iti dau anumite stari negative care te agita ,te fac temator si observa si ce te face sa te simti bine ,in liniste si pace si ai sa-ti dai seama ce este mai bine pentru sufletul tau . Nu lasa armele de cucerire in masa sa preia controlul sufletului tau.

Traieste constient prin iubire ! 

Va imbratisez din suflet si nu uitati sa nu va ucideti visele … chemati ajutorul divin ca ele sa se implineasca. Nu lasati societatea sa va ucida visul ,impreuna prin iubire suntem mai puternici decat orice arma a lor.

Cu drag si multa iubire 

Paula 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s