Ametistul si Arhanghelul Mihail

De astazi la vechea noastra rubrica de aromaterapie am sa adaug si cateva articole despre cristaloterapie si folosirea cristalelor.Primul si poate cel mai cunoscut cristal este Ametistul .

Culorile sale m-au atras mereu purpuriu ,mov , lavanda. Formele sale pot fi cu varf,geode, clustere. Aametistcluster1metistul este un cristal foarte puternic pe care eu il folosesc des si care nu ar trebui sa va lipseasca in calitate de terapeut si nu numai . Ametistul protejeaza impotriva atacurilor energetice,este un adevarat filtru care transforma vibratii joase ,negative in vibratii inalte ,pozitive.Are efecte de curatare si purificare atat a energiilor din spatiul inconjurator cat si al corpului nostru.Ametistul ajuta dependentii sa depasesca dependentele de orice fel , calmeaza sau stimuleaza mentalul dupa caz si nevoie.Ametistul este si un bun motivator cand e vorba de luat decizii .Imbunatateste memoria si deblocheaza energii stagnante.

Ametistul prin functia sa de “filtru ” disipa stresul , supararea, starile nervoase,anxietatea si multe din efectele depresiei .

Acest cristal incurajeaza intelepciunea spirituala ,deschide intuitia si darurile extrasenzoriale.

Daca doriti sa aflati si mai multe informatii despre ametist si doriti sa vedeti cateva specimene frumoase atunci am sa va rog dupa ce terminati acest articol sa dati click linkului de mai jos .

In vindecarea corpului ametistul stilumeaza productia de hormoni , sistemul imunitar ,ajuta sistemul endocrin .Ajuta in cazul durerilor de cap si  tensiunii.

In mare acestea sunt minunatele proprietati ale ametistului iar daca doriti sa stiti mai multe despre el , cum sa-l purtati corect pentru ca aceasta sa va foloseasca cat mai bine , care din formele acestuia sunt pentru vindecari si care sunt cele mai bune pentru protectia spatiilor , cum sa-l purificati si programati sa lucreze pentru binele vostru atunci am sa va invit la seminarul sustinut de pagina Inspiratia Divina . Impreuna vom afla cum sa folosim cristalele pentru suflet si trup , cum sa le programam,purificam si care sunt propritatile lor . Cum folosim cristalele in meditatii si vindecari .

Sa va fie bine dragilor ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s