Chamuel – Arhanghelul “puterilor”.

 

Arhanghelul Chamuel apare in cultul Iudeo -Crestin si sub numele de Shemuel , Kemuel , Seraphiel .Numele lui Chamuel inseamna “cel care il vede pe Dumnezeu”. Chamuel este de obicei pr lista celor 7 mari Arhangheli Principali si este considerat un conducator puternic in ierarhia ingerilor cunoscuti sub numele de “Puteri”aachamuelpic

“Puterile” sunt ingeri care coordoneaza protectia lumii de temeri si energii joase. Asa ca daca va temeti de probleme si dominatii mondiale a unor puteri care vor sa foloseasca puterea in mod negativ puteti sa-i cereti ajutorul Arhanghelul Chamuel si ingerilor Puterii.

Arhanghelul Chamuel se implica foarte mult si in viata personala si poate sa ne ajute in relatiile de iubire ,prietenii ,cariera ,misiune personala pe acest pamant si chiar obiecte pierdute .Chamuel este un inger dulce ,iubitor. Se zice ca este aproape cand simti fluturi in stomac si furnicaturi .

Rugaciune catre Arhanghelul Chamuel pentru gasirea obiectelor : 30421_426920510134_986426_n

“Arhanghele Chamuel ,se pare ca mi-am pierdut { denumeste obiectul sau situatia } .Stiu ca nimic nu este pierdut in ochii lui Dumnezeu .Te rog calauzeste-ma sa gasesc ceea ce caut ( obiect ,cariera ,prieteni ,situatie ) . Te rog ,calauzeste-ma sa gasesc ceea ce caut .Multumesc,Chamuel .” Amin .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s