Azrael -Arhanghelul sufletelor celor decedati

Azrael este unul din Arhaghelii mei preferati dar mai putin cunoscuti . Pe pamant insa il cunoastem ca si “cel cu coasa” sau “cea cu coasa” sau a fost transformat chiar si de biserica in ceva crunt si rau care vine sa ia sufletul oamenilor .Insa nu este tocmai asa .

angel

Azrael apare la evrei si musulmani si mai este numit sub numele de Azrail ,Azaril sau Ingerul Mortii.Numele lui inseamna “cel care-l ajuta pe Dumnezeu “. Rolul sau este sa-i ajute pe cei decedati sa se duca spre lumina si sa inteleaga ce li se intampla in momentul mortii si sa nu le fie teama .

Azrael i incurajeaza spre “marea trecere” spre coloniile spirituale ,se asigura ca nu sufera si sta alaturi de ei . Arhanghelul Azrael nu se ocupa numai de sufletul celui decedat ci si de cei care raman in urma . I ajuta sa treaca mai usor prin suferinta pierderii persoanelor dragi ,i ajuta material ,spiritual si emotional .Asa ca daca ati prierdut pe cineva drag puteti sa va adresati lui Azrael pentru ca va va raspunde cu mult drag si veti fi sprijiniti de acest Arhanghel Minunat .

Azrael este si Arhanghelul care lucreaza si cu consilierii specializati in consolare si-i fereste de absorbtia suferintei clientilor .I ajuta sa nu se implice mai mult decat trebuie astfel ajutorul lor sa fie eficient .

Arhanghelul Azrael este un Arhanghel foarte tacut,care respecta foarte mult suferinta umana ,este o sursa de liniste ,de tarie si mangaiere.Arcangel Azrael_DA1x

Cand va aflati in preajma unei persoane muribunde puteti sa il chemati pe Azrael sa vina si sa ajute sufletul persoanei respective sa plece spre lumina sau puteti sa-l chemati si cand aveti deja persoane plecate pe lumea cealalta sa va ajute sa va intalniti in ceruri sau sa va aduca mesaje de la ei .

Puteti sa-l mai chemati si in urma viselor , presimtirilor sau daca simtiti inca prezenta sufletului persoanei decedate in casa sau cu voi sau ca “bantuie ” chiar si dupa cele 40 de zile de la moarte  .Inseamna ca ia fost teama sa treaca spre lumina si a ales sa mai stea in aceasta lume ,nu este bine pentru evolutia sa spirituala si de aceea este vine sa va rugati lui Azrael sa faciliteze trecerea.De asemenea daca cunoasteti apropiati care trec prin momente dificile nu uitati sa va rugati la Arhanghelul Azrael sa le domoleasca suferinta si sa-i ajute .

Ca in cazul fiecarui arhanghel nu trebuie sa spuneti o rugaciune speciala sau cu formulari dificile ci sa i rugati din suflet folosind cuvintele voastre si veti fi ajutati .

AZRAEL

Un exemplu de rugaciune este :

Arhanghel Azrael ,te rog sa-mi aduci mangaiere acum . Te rog, ajuta-ma sa ma vindec . Te rog sa-mi inalti inima deasupra greutatilor si sa ma ajuti sa-mi dau seama de biencuvantarile aduse de aceasta situatie .Te rog sa reversi energia ta asupra acestei legaturi ,astfel incat sa pot comunica clar cu { numele persoanei decedate }

Stiu ca fiinta iubita se afla in apropiere si ca tu veghezi asupra noastra { iar daca mai exista orice alta situatie legata de suferinta ,in care aveti nevoie de ajutor ,spuneti-i acum }

Multumesc, Arhanghele Azrael .”

Va recomand cu drag sa-l invocati pe Arhanghelul Azrael ori de cate ori sunteti in suferinta dupa o persoana draga decedata,cand aveti in jur astfel de persoane rugaciunea voastra la Azrael poate sa-i aline suferinta sau daca stati si vegheati langa o persoana muribunda la fel chemati-l pe Azrael sa faciliteze trecerea in cel mai linistit si lipsit de suferinta mod posibil .

azrael (1)

Daca doriti sa cititi mai multe despre Arhangheli ,Ingeri si maestri spirituali va recomand –Arhangheli si Maestri Spirituali – Doreen Virtue editura Adevar Divin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s