Secretul Sufletului …

Cei mai multi din noi nu ne vom descoperi niciodata secretele sufletului .Am fost invatati sa dam ascultare oricui si la orice dar nu glasurilor noastre interioare.Parintii ,invatatorii si profesorii ,sefii ,partenerii de viata ,mass-media care ne influenteaza atat de mult gandirea ne-au facut sa nu avem incredere in noi si ne-au inlocuit tot felul de idei.36291_1680_beautiful-child-angel-cross-stitch-pattern-look

Aceste idei din pacate nu au fost facute sa ne creasca increderea in sine ci mai degraba sa ne faca sa traim dupa raduielile societatii .Auzim toti zilnic expresii de genul “nu trebuie sa faci asta ” , “nu arata ce sti si ce poti face pentru ca vei fi invidiat” ,”mai bine sarac decat bogat si increzut” , “mai bine grasa si sa sti sa gatesti decat slaba si de succes”,”esti un barbat de succes daca esti dur si vorbesti intr-un anume fel”, “reusesti daca ai un anumit cerc de prieteni ” .3d Girl In White Dress And Flying In Sky

La acestea se mai adauga reclamele care ne fac sa credeam ca putem avea succes numai cu anumite haine pe noi ,anumita masina in garaj , anumit sot sau sotie,numai daca folosim anumite produse avem pielea frumoasa ,corpul etc .
Toti acesti paraziti informationali nu fac altceva decat sa ne scada respectul de sine ,sa ne scada increderea in noi ,sa ne faca sa ne simtim neimportanti si neinsemnati .
Dumnezeu ne considera pe toti egali in fata lui ,Dumnezeu si ingerii ne iubesc neconditionat indiferent daca bogati sau saraci ,slabi sau grasi ,unici sau copy paste. Sufletul este busola noastra interioara iar impreuna cu viata sunt cele mai importante daruri de la Dumnezeu . Prin Suflet comunicam cu Dumnezeu si cu Ingerii . Nu lasa societatea sa te transforme intr-un robot ,esti unic ,esti cea mai frumoasa creatie a lui Dumnezeu . Fi tu insuti !
Eu zic mereu clientilor mei cand sunt confuzi sau nu stiu ce decizii sa ia ..le spun ce-ti zice sufletul ? Multi stiu sa-l asculte ,la multi le este teama sau multi din ei ( si asta e cel mai grav) nu si-au ascultat niciodata gandurile si sufletul si nici nu stiu cum sa o faca.
Va imbratisez cu drag .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s