Lavanda -ulei esential si intrebuintarile sale .

Uleiul esential de Lavanda este un bun antiseptic si un fantastic curatitor.Puteti sa-l folositi in apa calduta pentru spalat pe jos si sa inmuiati mopul in ea .Eu il folosesc si in sprei diluat cu apa si dau pe suprafete .Dezinfecteaza si lasa in casa si un miros placut . Pe timp de vara mirosul va tine la departare “ganganile “.ulei-esential-de-lavanda

Cel mai bun in materie de relaxare este tot uleiul de lavanda .Este atat de puternic ca si daca inhalezi doar cativa vapori din sticluta iti va oferi un sentiment de liniste si-ti va linisti mintea dupa o zi mai agitata .

Gandul este o unealta foarte puternica in univers.Daca te gandesti la lucruri frumoase ,calme ,impaciuitoare asta vei primi de la univers si uleiul esential de lavanda te va ajuta in acest sens.Tot stresul si drama te vor parasi atunci cand iti ridici vibratiile si imbratisezi un mod de viata pozitiv.5

Uleiul esential de Lavanda te ajuta in meditatie la deschiderea celui de-al 3 lea ochi si la dezvoltarea clarviziunii.Este direct conectat cu Arhanghelul Haniel .

Eu ard ulei esential de lavanda vara sa protejez casa de musuclite si tantari sau imbib niste sare de mare grunjoasa si o pun in vana cu apa. In baie daca ard ulei de lavanda si pun si in vana sare cu lavanda adorm cu siguranta :))) dar este perfect dupa o zi de fuga si agitatie sau pentru oamenii stresati si cu insomnii .

Va recomand cu drag Lavanda si uleiul esential de lavanda ,mie imi face o deosebita placere sa am in preajma lavanda.Are efecte minunate .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s