Ulei Esential de Tamaie Frankincense -pentru purificare

Ulei Esential de Tamaie Frankincense sau de arbore de Olibanum ,arbore numit stiintific Boswellia Sacra este foarte benefic pentru piele .

Ulei Esential de Tamaie Frankincense are proprietati vindecatoare si anti-aging asupra tenului .WEIHRAUCHIncercati sa adaugati o picatura maxim doua in jumatate de lingurita de ulei “purtator” (ulei de jojoba, ulei de masline sau ulei de cocos) . Masati acest amestec pe piele cu multa atentie .Pentru a putea fi siguri ca nu sunteti alergica sau ca pielea nu este prea sensibila la component ,am sa va rog sa testati amestecul de uleiuri prima data pe o bucatica de piele pe mana si daca nu apar efecte adverse puteti continua pe fata dupa recomandarile de mai sus.

In timp de o saptamana ar trebui sa observati efecte placute asupra fetei .O stralucire sanatoasa 🙂

carterioilAroma sacra a ulei esential de tamaie frankincense ars in candela in casa va conecteaza cu Dumnezeu . De aceea eu il recomand in timpul rugaciunilor ,meditatiilor si seminarilor de spiritualitate .Poate ajuta profesorul sau maestrul care preda anumite tehnici spirituale sau invataturi sa acceseze intelepciunea divina a sufletului si sa o predea mai departe celor prezenti.

Folosirea regulata a ulei esential de tamaie frankincense in spatiul dumneavoastra  va ajuta la intelegerea unor adevaruri spirituale mai greu de accesat .

Ulei Esential de Tamaie Frankincense este puternic conectat cu Arhanghelul Raziel ,ingerul profesorilor spirituali .

Sa-l folositi cu drag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s