Ulei Esential de Cuisoare

Uleiul Esential de Cuisoare este extraordinar in a curata mucegaiul care apare in case si previne reaparitia lui .Foarte multe produse antimucegai contin chimicale atat de toxice incat sunt periculoase cand sunt respirate . Uleiul esential de cuisoare ajuta la eliminarea ,curatarea mucegaiului si opreste sporii sa se imprastie in mediul inconjurator.ku-xlarge

Daca doriti sa curatati zone afectate de egrasie si mucegai nimic mai simplu .Puneti ulei esential de cuisoare nediluat pe o carpa curata de sters . Pentru ca in comert se gasesc tot felul de variante de ulei de cuisoare nu uitati sa testati prima data uleiul pe o portiune mica de perete pentru a nu pata .

Si arderea in candele cu putina apa caldura este foarte eficienta pentru purificarea aerului intr-un spatiu afectat de mucegai si spori ai acestuia.

Eu personal mai folosesc uleiurile esentiale pe langa candela si pe servetele sau am un aparat cumparat din farmacie de genul aparatului de tantari cu pastile dar care vine cu pastile de eucalipt contra racelii.Dupa ce esentele din pastile se ard le pastrez si pun pe ele un ulei esential dupa preferinta si conectez la curent aparatul . Aerul se purifica si miroase atat de bine .:)apple-pie-puf20070724clove1

Vreau sa va sugerez uleiul esential de cuisoare si pentru evenimente spirituale cu vindecari si meditatii . Te ajuta sa fi ancorat si conectat cu sursa.Este strans conectat cu Arhanghelul Azrael,Arhanghelul Metatron si Arhanghelul Zadkiel .

Sa-l folositi cu drag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s