Nu ucideti Dragostea Neconditionata

Dragii prieteni ,poate multi din voi astazi va intrebati de ce nu am postat nimic de dragoste ,iubire si Valentine’s. As vrea sa fiu sincera cu voi si sa va spun ce gandesc. In primul rand nu cred in astfel de sarbatori .Cred in Sf.Valentin si in viata sa dar nu in abordarea sarbatorii lui de catre societatea zilelor noastre . La fel ca si Craciunul si Pastele, acestea ar trebui sa fie sarbatori de o mare insemnatate spirituala nu cu atat de mult accent pe cadouri ,mancat si baut.
Imi pare rau sa va spun ca eu nu ma complac in situatia zilelor noastre si sarbatoresc Craciunul mergand la biserica ,facand cateva cadouri celor dragi ( care sunt departe de mine si cu ocazia asta am motive sa le fac cadouri ) si in rest pun accent pe petrecut timp in familie .
Nu mi se pare ca bautul si excesul de mancare au insemnatate in sarbatoarea asta la fel ca si de paste. Copii nostri ar trebui invatati sa cante colinzi ,sa mearga la biserica si ce se sarbatoreste defapt de oricare din aceste sarbatori nu doar bradul,cadouri,mos craciun si iepurasul .
La fel si Valentines ,va spun sincer ca in postura de femeie as fi suparata ca partenerul meu ma apreciaza de ziua mea si de ziua indragostitilor . O plimbare romantica sau o cina ,un pranz in doi se poate face oricand nu trebuie sa fie o anumita sarbatoare pentru asta . Nu cred ca aduce fericire sa-ti stresezi partenerul cu ce cadou sa-ti ia , unde sa te duca si sa se poarte mai altfel decat este el .Increderea ,respectul si romantismul se cladesc in fiecare zi si ar trebui sa bucure sufletele amandorura zilnic nu sa insemne presiune si dezamagire.

eternal_love_by_juliet981-d4gmyt0
Cand in mass media se zugraveste o imagine asa idilica a acestei sarbatori si a vietii de cuplu nici nu-i de mirare ca te trezesti dezamagita ca si femeie si sub presiune ca barbat pentru ca …nu poti atinge asteptarile partenerului si nu poti atinge idealul unei reclame sau a unei tehnici de marketing.Asa ajung oamenii dezamagiti ,nefericiti cu amintiri drept khichuri in care se masoara dragostea
Imi pare rau stiu ca va dezamagesc .Nu am fost niciodata persoana care sa urmeze programe impuse de societate si am indraznit mereu sa fiu EU.
Cred ca dragostea trebuie sarbatorita zi de zi ,ca respectul nu inseamna ciocolata in forma de cupidon si inimioare .Nu hranesc campanii de marketing si cred in egalitatea membrilor care formeaza cuplul .Si refuz sa fiu apreciata sau sa apreciez doar odata de doua ori pe an .
Cu siguranta nu ati dus lipsa de postari de valentine’s :))))) va multumesc ca existati pe pagina mea si va transmit dragoste neconditionata ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s