Lamaie cu Apa

Apa cu lamaie

Apa cu lamaie este o bautura pe cat de simpla pe atat de eficienta . Prima proprietate a apei cu lamaie este de a purifica ,detoxifia ficatul .

Stoarceti jumate de lamaie si amestecati cu un pahar cu apa calduta . Consumati acest amestec pe stomacul gol inainte de cafea ,ceai sau orice mancare.apa-cu-lamaie

In momentul cand acest amestec ajunge in stomac se incepe procesul de curatare .In stomac  acest amestec stimuleaza digestia .Iar in 20 de minute puteti consuma un mic dejun copios.

Desi toti credem ca lamaia este acida totusi aceasta odata digerata alcalinizeaza sucurile gastrice Deci apa cu lamaie regleaza nu numai digestia dar odata cu acest process si  intreg  aparat digestive.

miere_si_lamaie2

Siguri ca toti stim cum amestecul de lamaie  taiata cubulete cu miere face bine la gat si la tuse insa ceea ce nu stiati este ca ,consumand acest amestec regulat el face sa fie un puternic antioxidant .

Ajuta la distrugerea si prevenirea imprastierii in organism a celulelor sau organismelor nesanatoase.

Eu pot sa va spun u certirudine ca efectele consumului de apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol se simt. Eu consuma de un an intreg .Semnele sunt discrete la inceput dar in timp veti obtine rezultate minunate.Cu drag va recomand 🙂

Sanatate multa sa aveti 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s