Cosuri -leacuri naturale

Astazi va prezint un leac minunat din colectia de medicina naturista Maria Treben . O problema des intalnita incepand de la bebelusi si pana la o varsta adulta daca este lasata netratata sunt cosurile . Cosurile sunt o afectiune nu prea placut a pielii si cel mai deranjant este aspectul vizual neplacut. Cosurile exista si la bebelusi dar cu timpul acestea dispar revenind insa in adolescenta .

652x450_019367-cosuri

Un leac simplu si destul de accesibil tuturor sunt spalari cu dragaica numite si sanziene .

Un mod de preparare a spalaturii cu dragaica este folosind planta uscata ,cea pentru ceai gasita la orice plafar iar al doilea mod este suc proaspat de dragaica.

New-Folder-4

Doua lingurite cu varf de dragaica (sanziene) planta uscata ,se oparesc cu un sfert de litru de apa fierbinte ,se lasa sa stea un minut ,apoi cu decoctul obtinut se spala zilnic portiunea de piele afectata folosind o bucata de vata sau un buretel de fata.

Cleansing-the-face              Al doilea mod de folosire a sanzienei este sucul proaspat obtinut din planta. Se spala un buchet de plante de dragaica ,se pune asa uda in storcator ,in blender iar sucul mai pastos obtinut se pune pe cosuri si se lasa sa se usuce asa pe piele.

Acesta spalare folosind sucul proaspat de dragaica duce la o vindecare foarte rapida a pielii .  Tratamentul se repeta cateva zile la rand pana se vad rezultatele dorite.

Sa va fie de leac .Binecuvantari tuturor 🙂

2 thoughts on “Cosuri -leacuri naturale

  1. va mai recomand produsele naturale din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la thursday plantation. pe mine aceste produse m-au ajutat foarte mult si as vrea le recomand.

  2. sa stii ca am folosit si eu aceasta produse naturale anti-acnee pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation si chiar au fost eficiente. Pentru mine cele mai eficiente au fost spuma naturale, lotiune tonica, crema hidratanta si gelul medicinal antiacnee.La mine au functionat si le recomand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s