Uleiul Esential de Eucalipt

Uleiul Esential de Eucalipt este un “accesoriu ” foarte important pentru sanatate si casa . Nu stiu daca stiati ca arzand ulei esential de eucalipt intr-o candela ,vaporii emanati curata aerul de bacterii si virusi purificand. ulei eucalipt

Uleiul Esential de Eucalipt este de foarte mare ajutor in timpul racelilor cu tuse sau congestii respiratorii in general.Puneti cateva picaturi de ulei esential de eucalipt intr-o batista si inhalati de cateva ori pe zi pentru a va decongestiona nasul infundat .

Uleiul esential de eucalipt  este minunat atat pentru curatirea fizica cat si spirituala .Curata energiile negative ale atacurilor energetice precum si  de spirite “pamantene ” parazite ca si spiritul tigarilor,drogurilor sau alcoolului si nu numai .

Eucaliptul poate scoate la suprafata energii negative stagnante ,emotii si ganduri ingropate adanc in suflet si in creier si ajuta la eliberarea si vindecarea lor.Acest pas este foarte important in tratarea multor boli si suferinte.

Uleiul Esential de Eucalipt este guvernat de energiile vindecatoare si protectoare ale Arhanghelului Rafael care se stie este vindecatorul fizic si psihic si ale Arhanghelului Mihail care curata si purifica ,da curaj si starpeste teama si frica.

Lucruri Interesante despre arborele de eucalipt :

“Lantul muntos australian Blue Mountains (n.r. Muntii Albastri) este populat din abundenta de arbori de eucalipt. Vazuti de la distanta, muntii par invaluiti intr-o aura de un albastru fermecator, nascuta din uleiurile volatile care se evapora din frunzele eucaliptului.

Blue-Mountains-New-South-Wales-Australias-Major-Attraction

O alta specie de eucalypt  “Eucalyptus deglupta” are o paleta cromatica fascinanta pe suprafata trunchiului, fiind numita si “eucaliptul curcubeu”. Trunchiul acestui copac isi schimba periodic nuantele, afisand tonuri de rosu, albastru, verde sau mov!

Rainbow Eucalyptus

2919778807_d4cec1c2e8_b

Anumite specii de eucalipt pot prezenta inscriptii naturale pe trunchi, ce par a fi facute de mana omului, insa apar in realitate din cauza larvelor de insecte, care se hranesc din straturile superioare ale copacilor si lasa urme adancite si serpuite.

652x450_112742-5-lucruri-interesante-despre-eucalipt (1)

Unul din marii consumatori de eucalypt este specia acestui ursulet minunat ,Kaola :)) .Cred ca nu se raceste niciodata si respiratia lui este mereu proaspata :)))))

Va doresc multa sanatate si toate cele bune 🙂

Articol inspirat din : Angel Detox -Doreen Virtue & Robert Reeves ,Hay House 2014

http://gradina.acasa.ro/amenajarea-gradinii-117/5-lucruri-interesante-despre-eucalipt-181917.html


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s