Comunicare batuta in cuie ..

pozaNu stiu daca neaparat titlul este sugestiv pentru ce va urma sa va impartasesc . Ideea acestei notite a venit in urma a mai multor conversatii despre tema comunicarii divine cu una din prietenele paginei noastre .

Durerea pe care o am eu este ca reprezentantii bisericilor fac din Dumnezeu o proprietate privata .Chiar si in filmulete si propaganda religioasa atesta ca Dumnezeu i asculta mai mult pe cei din religia x decat cei din religia y .Ca Dumnezeu uraste principiile religiei z . Ca el i va alege doar pe cei din religia A pentru mantuire.

Gresit ,foarte gresit ! Dumnezeu nu este proprietatea nimanui ,el este Universal si al tututor.Poate ne este greu sa credeam ca Dumnezeu este si al budistilor ,al hindusilor sau a musulmanilor . Principiul care dovedeste asta este ca noi toti suntem creatia lui si cu siguranta nu ne reneaga pe niciunul .

Este inutil sa incercam sa-i indesam maretia intr-o carticica a unei religii si sa zicem ca aici sade intelepciunea pura a lui Dumnezeu si restul e gresit orice se scrie . Pai Dumnezeu este atotstiutor cum ar putea sa incapa toata invatatura si ghidarea divina intr-o singura carte ? Ca noi alegem sa citim doar o carte sfanta sau ca ne inchidem urechile si mintile la invataturile altor carti asta e doar ignoranta noastra si Ego-ul care ne face sa fim mandri si sa credem ca suntem cei mai buni si cei mai unici .

Dumnezeu isi iubeste toata Creatia pentru ca …El este lumina si dragoste pura . Cum oare ar putea sa-si urasca creatia sau cum ar putea sa fie discriminator si sa fie mai mult al unei religii decat a alteia .

Dumnezeu NU URASTE ! Aceasta este lucrarea mintilor noastre si a ego-ului care ne invenineaza impotriva fratilor nostri de alte religii .

Invataturile Divine se pot insuma intr-o singura carte cu un singur capitol cu un singur cuvant ….IUBIRE ,DRAGOSTE . ATAT !

Nu gasesc nici motivul pentru care mai marii bisericilor ingreuneaza comunicare Divina impunand oamenilor sa se roage intr-un anume mod sau doar anume rugaciuni sau doar anumitor sfinti . Sa creeze un perete de exigente si cerinte ,manifestari intr-e Dumnezeu si Oameni . Eu inteleg ca se numesc mijlocitori dar cred ca misiunea lor e sa invete oamenii sa se apropie de Dumnezeu nu sa-i faca sa devina dependenti de mijlocitori pentru a ajunge la EL

Comunicarea Divina nu are limite dragii mei . Comunicarea Divina nu are nevoie de locatie ,de carti sau de standarde.Comunicarea Divina este sinceritate ,este iubire si acceptare .

Fi sincer cand i vorbesti lui Dumnezeu , vorbeste din iubire nemarginita si accepta ajutorul .Accepta Interventia Divina fara sa incerci tu sa preiei controlul si sa iti impui modurile de rezolvare . Doar lasa-te in Voia Lui !

Nu vorbi astazi ca maine sa te intorci la aceleasi obiceiuri nesanatoase ci constientizea-za de unde vine necazul tau ,ce -ti doresti in continuare si cere ajutor pentru tot .

Dumnezeu si Ingerii lui sunt la dispozitia noastra pentru orice ,trebuie doar sa le cerem ajutor si sa credem.Vor fi alaturi de tine pas cu pas pentru ca esti iubit si contezi in ochii lui Dumnezeu .

Nu asculta indemnuri ca te-a parasit ingerul sau Dumnezeu …te-ai indepartat tu de ei dar ei sunt cu tine mereu .Fa-ti curaj sa le vorbesti dinou fara carti ,fara mijlocitori ci din suflet .

Da un telefon “Acasa” la Tatal Ceresc si Raiul va tresalta de bucurie ca te-ai intors ACASA.

Daca doriti sa aflati mai multe despre comunicarea divina : 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s